laten we elkaar leren kennen

Contact?

Weet jij nog niet wat je gaat studeren, kan je wel wat hulp gebruiken? Maak dan via het contact formulier een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik neem de tijd om met je om af te stemmen of de Motivatikompas methode de juiste keuze is voor jou op dit moment.

Om je op te geven voor een intakegesprek hoef je dus nog niet te weten of je het traject echt wilt doen. Uiteraard kun je ook je vragen invullen via het formulier. Ik geef snel antwoord!

ADRES

Burghardt van den Berghstraat 72
6512 DP Nijmegen

Contactgegevens

info@mkstudiekeuze.nl
024 2064099
06 52294322

kvk: 69524637

WAT Mij ONDERSCHEID

Hulp bij jouw studiekeuze?

1.

Ervaring en Expertise in Studiekeuze begeleiding

Met ruim 9 jaar ervaring als loopbaan- en studiekeuzecoach, waarvan de laatste 7 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren bij het vinden van hun studiekeuze.

2.

Effectieve Online Coaching

Ik heb uitgebreide ervaring in online studiekeuzecoaching, zowel lokaal als internationaal. Ik heb succesvol Nederlandse jongeren gecoacht tijdens tussenjaren op Bonaire en ook online via het internet.

3.

Persoonlijke Aandacht en Open Communicatie

Ik hecht grote waarde aan persoonlijk contact en creëert een open en vertrouwelijke sfeer tijdens het coachingstraject. Ze benadrukt het belang van de "klik" tussen coach en cliënt.

Tijd voor actie?

Studiekeuze check gespekken? Ik help je op weg!

Het valt niet mee om tot een goede studiekeuze te komen. Iedereen in je omgeving bedoelt het goed, maar het lijkt net of al die gesprekken met je ouders, decanen en vrienden je alleen maar meer laten twijfelen. Er is ook zoveel keuze. Je kunt door de bomen het bos niet meer zien. Als je je hierin herkent is het misschien tijd om in actie te komen en om je aan te melden voor deskundige hulp bij je studiekeuze.

We spreken elkaar online of persoonlijk op afgesproken momenten en wij gaan samen op zoek naar jouw studiekeuze. Inmiddels heb ik de afgelopen jaren al zo’n 300 jongeren kunnen helpen met hun studiekeuze. Wellicht kan ik jou ook helpen!