Motivatiekompas

MOTIVAtIEKOMPAS

Motivatiekompas Let's take the dive

Hulp bij jouw studiekeuze met het Motivatiekompas

Jouw studiekeuze

Het Motivatiekompas is een zeer praktische methodiek die ervan uitgaat dat “Daar waar jij blij van wordt dat houd je het langste vol”.
De basis van de methodiek is; Ontdekken van waar je blij van wordt en goed te kijken naar de dingen die je met plezier doet of hebt gedaan. De methodiek is er ook op gericht om te ontdekken:  “Wie je al bent en wat je al kan!” Het gaat uit van alleen het positieve!

In 7x (waarvan de eerste het intake gesprek is) doorlopen we het gehele traject. De online bijeenkomsten zullen ongeveer een uur per keer zijn.

Motivatiekompas-Certificaat

Werkwijze MOTIVATIE KOMPAS

Studiekeuze traject

Gesprek 1 Het Intakegesprek

Het intake gesprek is gratis. Voor mij is het erg belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Het intakegesprek is bedoeld om elkaar een klein beetje beter te leren kennen en ik geef uitleg over de werkwijze van het Motivatiekompas. Past deze methodiek bij je en voel je de klik dan maken we een afspraak voor het eerste coachings gesprek.

Gesprek 2 & 3: waar word jij blij van?

Ieder mens heeft talenten. Ook jij. Tijdens deze gesprekken ontdek je waar je blij van wordt, wat je voldoening geeft en waar je het liefste mee bezig bent en volgt er een uitgebreide analyse wat jou (nog veel meer) inzichten geeft.

Gesprek 4 & 5: op zoek naar jouw beroep

Hierin ga je onderzoeken welke beroepsrichtingen en beroepen je interessant vindt. Ook kijken we of er werkzaamheden in deze beroepen terug te vinden zijn waar jij blij van wordt.

Gesprek 6 & 7 Eureka!

​We zoeken de opleiding die bij jouw talenten past en aansluit bij jouw beroepsrichting. Het doel waarom je deze studie kiest is nu ook helder, en ja, ook voor jou is er een passende studie. Dat weten we zeker! Ook maken we een actieplan en een plan B mocht je bijvoorbeeld uitgeloot worden.

Certificaat

Het MK studiekeuze certificaat

Als afsluiting krijg je een Certificaat thuis gestuurd waar o.a jouw talenten en drijfveren op omschreven staan.

Het Motivatiekompas certificaat  wordt steeds meer erkend door Hogescholen en Universiteiten en kan je goed gebruiken wanneer je een motivatiegesprek moet voeren voor je nieuwe studie of wanneer je een motivatiebrief moet schrijven. Het certificaat helpt je dan om te onderbouwen waarom deze studie zo goed bij je past.

Kosten studiekeuze traject

Het studiekeuze straject kost 599,- (incl. BTW)
Wat zit erbij inbegrepen:

  • Gratis Intake gesprek
  • 6x een online of persoonlijk coachingsgesprek van 1 uur
  • Alle materialen (o.a.werkboekje)
  • Motivatiekompas Certificaat na beëindiging traject
  • The Pitch: hierbij oefenen we samen het studiecheck gesprek
  • Hulp bij het inschrijven van je studie
  • plannen van open dagen/meelooopdagen (wanneer dit weer kan)
  • Maken van een plan B

Contact

laten we elkaar leren kennen

info@mkstudiekeuze.nl
024 2064099
​06 52294322

kvk: 69524637