Studiekeuze-Coach-Nijmegen

OVER MARIT

Ik help je graag op weg

persoonlijke studiecoach

Studiekeuze coach

Ik werk al ruim 9 jaar als loopbaan/studiekeuze coach. Daarvoor was ik voornamelijk werkzaam in het onderwijs, waardoor ik de weg in de onderwijs jungle heel goed ken. Vooral de laatste 7 jaar houd ik me bezig met jongeren begeleiden in het vinden van hun studiekeuze. Ik ben opgeleid volgens de methodiek  van “het Motivatiekompas” en geef nu zelf ook de opleiding aan toekomstige coaches.

Het Motivatiekompas

Door onze Motivatiekompas methode zie ik al snel welke talenten jij in huis hebt. Een zeer belangrijk onderdeel van het hele traject. Tijdens het gehele traject is onderling contact natuurlijk erg belangrijk. Het gaat om de “klik” en meestal weet ik die wel te vinden. Ik vind het hebben van een open communicatie erg belangrijk, maar ook humor is nodig om het traject goed te kunnen doorlopen. Dat betekent ook dat er best vaak ruimte is om het even over andere zaken te hebben dan alleen maar je studiekeuze. Zo’n 300 jongeren zijn je inmiddels voor gegaan en mede door mijn ruime ervaring in het studielandschap van Nederland zijn de meesten heel blij met hun studiekeuze! Ik hoop je spoedig te leren kennen!

Studiecoach-Nijmegen

WAT Mij ONDERSCHEID

Hulp bij jouw studiekeuze?

1.

Ervaring en Expertise in Studiekeuze begeleiding

Met ruim 9 jaar ervaring als loopbaan- en studiekeuzecoach, waarvan de laatste 7 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren bij het vinden van hun studiekeuze.

2.

Effectieve Online Coaching

Ik heb uitgebreide ervaring in online studiekeuzecoaching, zowel lokaal als internationaal. Ik heb succesvol Nederlandse jongeren gecoacht tijdens tussenjaren op Bonaire en ook online via het internet.

3.

Persoonlijke Aandacht en Open Communicatie

Ik hecht grote waarde aan persoonlijk contact en creëert een open en vertrouwelijke sfeer tijdens het coachingstraject. Ze benadrukt het belang van de "klik" tussen coach en cliënt.

Tijd voor actie?

Online studiekeuze coaching nu ook in Nederland

Ik heb 3 jaar lang op het eiland Bonaire Nederlandse jongeren gecoacht die daar op tussenjaar waren en graag met een passende studie weer terug naar Nederland wilden gaan (www.bonairebreak.nl). Omdat veel jongeren tijdens hun tussenjaar willen gaan reizen en tijdens deze reis willen nadenken over hun mogelijke studiekeuze heb ik veel jongeren (o.a. Afrika, Equador en Bali) online gecoacht naar hun studie keuze.  Deze combinatie van reizen en nadenken over de studiekeuze heeft mij geleerd dat heel veel jongeren deze methode heel plezierig vinden en daarom kiezen er ook in Nederland steeds meer jongeren om de coaching online te doen!

Met online coachen heb ik dus veel ervaring en kan ik ook zeggen dat de resultaten (bij mij) gelijk zijn aan het persoonlijk coachen.

Contact

laten we elkaar leren kennen

info@mkstudiekeuze.nl
024 2064099
​06 52294322

kvk: 69524637